Història

 

Una empresa jove amb un gran futur

 

La nostra empresa va ser fundada a finals de l'any 1.986 per Jaime Tapias Bosch, que després d'una experiència al sector, es va decidir a constituir una societat que pogués satisfer les necessitats d'un mercat en creixement, passant de la producció de teixits de la llar a la producció d'articles d'alta qualitat amb un major valor afegit (Sportwear, Denim, Tècnics, etc.)

El caràcter emprenedor i la visió empresarial del Sr. Tapias ha permès passar dels primers telers Sulzer i Vamatex als ultramoderns PICAÑOL d'aire que actualment abasteixen la nostra planta de més de 10.000 m2 ubicada a la Colònia de l'Ametlla de Merola a Puig-Reig (Barcelona).

Va ser al 2003 quan la nostra empresa es va traslladar a la Colònia de l'Ametlla de Merola. La nova inversió va suposar l'ampliació de les instal·lacions millorant així les condicions de treball de tot el personal i afavorint la posta en marxa de la més avançada maquinària tèxtil amb la finalitat d'aconseguir ser líders dins del panorama mundial.

 

 

 

 

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información X Cerrar